Купити Orijen Small Breed 39/18 для собак - Не дорого від 3 715.11 грн. в Україні
  • Orijen Small Breed 39/18

Orijen Small Breed 39/18

Код товару: o71476
  • Виробник: Orijen
  • В наявності
  • Клас корму: Холистик
  • Країна-виробник: Канада
  • Вік собачки: Для всіх вікових груп
  • Порода: Для малих порід
0064992714765
1,8 кг
1 500.25 грн.
0064992714772
4,5 кг
3 458.00 грн.
Інформація про доставку
Доступно за посиланням
Про доставку
Інформація про пересилку
Доступно за посиланням
Про пересилку
Зручна оплата
Готівкою, картою Visa або Mastercard, Приват24
СКЛАДОВІ: Свіже м'ясо індички (15%), свіже м'ясо курки (13%), свіжа перепілка (4%), свіжі гніздові яйця (4%), свіжий цільний морський окунь (4%), сирий цілісний оселедець (4%), свіжа печінка індички (4%), свіжа печінка курки (4%), свіже серце індички (4%), свіже серце курки (4%), дегідроване м'ясо індички (4%), дегідроване м'ясо курки (4%), дегідрований оселедець (4%) %), дегідрована печінка курки (4%), дегідровані яйця (4%), цільна червона сочевиця, квасоля строката, цільна зелена сочевиця, курячий жир (3%), квасоля біла, нут, клітковина сочевиці, цілісний горох, індички хрящі ( 0,5%), хрящі курки (0,5%), жир мінтаю (0,5%), ліофілізована печінка курки (0,5%), новозеландська зелена мідія, цілісний мускатний гарбуз, цілісний гарбуз, сіль, цілісні яблука, морква, цілісні груші, цукіні, корінь цикорію, зелень буряків, капуста калі, зелень шпинату, зелень ріпи, чорниця, журавлина, ягоди ірги, корінь лопуха, лаванда, корінь алтею, розторопша, шипшина, куркума. Добавки на 1 кг: цинку хелат амінокислоти гідрат, цинк 120 мг, Вітамін B1 20 мг, Вітамін B5 10 мг, Вітамін E 90 МО, міді (II) хелат амінокислоти гідрат, мідь 11 мг. Технологічні добавки: природні антиоксиданти. Зоотехнічні добавки: Enterococcus faecium NCIMB10415 (пробіотик). АНАЛІТИЧНІ КОМПОНЕНТИ: Білки -39%, жири - 18%, зола - 9%, клітковина -4%.

Високобілковий біологічно відповідний сухий корм із різними видами м'яса, риби, овочами та травами для собак малих порід на всіх стадіях життя. Збалансований раціон з високою поживною цінністю та насиченим складом дозволяє забезпечити собаку комплексом різноманітних і необхідних нутрієнтів, які вона отримувала б у разі полювання на видобуток у дикому середовищі.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Цілих 85% корму становлять високоякісні м'ясні інгредієнти: свіже м'ясо індички, курки, перепілки, цілісний оселедець і морський окунь, виловлені в дикій природі, тому корм має унікальний смак і насичений білком тваринний склад.
  • При створенні раціону виробник дотримується концепції "Whole Prey" (цілісний видобуток), тому у формулі дотримується певне співвідношення м'яса, внутрішніх органів, кісток і хрящів, щоб імітувати поїдання хижаком спійманого видобутку і забезпечити надходження в організм необхідних речовин природним шляхом.
  • Для виробництва корму інгредієнти надходять від групи місцевих фермерів, власників ранчо та рибалок, співпраця з якими підтримується протягом десятиліть, завдяки чому сировина завжди має стабільно високий рівень якості.
  • Більшість м'ясних інгредієнтів (⅔) у складі корму сирі або свіжі, завдяки чому є концентрованими джерелами протеїну та забезпечують організм поживними речовинами в найбільш легкозасвоюваній та натуральній формі.
  • Формула розроблена спеціально для собак малих порід, які мають певні відмінності в метаболізмі та особливу будову щелеп, тому корм допомагає забезпечити організм тварин великою кількістю енергії, сприяє підтримці оптимальної маси тіла та має унікальну форму та розмір гранули для зручного поїдання.
  • До складу додані свіжі гніздові яйця, які також є відмінним джерелом білка та лютеїну, необхідного для підтримки гостроти зору протягом життя улюбленця.
  • Овочі, фрукти, ягоди, цілющі трави та екстракти несуть величезну користь для організму, адже вони містять велику кількість вітамінів, надають позитивний вплив на багато органів та покращують травлення завдяки натуральним пребіотикам та рослинній клітковині.
  • Жирні кислоти Омега-3 та Омега-6 необхідні для повноцінної клітинної діяльності, обміну речовин в організмі, підтримки здоров'я шкіри, краси вовни та профілактики багатьох захворювань.
  • Збагачений ейкозапентаєновою та докозагексаєновою кислотами, які сприяють нормальному функціонуванню мозку і позитивно впливають на роботу нервової системи, а також мають протизапальні та антиоксидантні властивості.
  • Містить суміш пробіотиків для збагачення кишкової мікрофлори та здорового травлення, яке є запорукою високого імунітету та здатності організму оперативно давати відсіч небезпечним вірусам та шкідливим бактеріям.
  • Виявляє турботу про здоров'я суглобів собаки завдяки доданню новозеландської зеленої мідії до складу корму - джерела глікозаміногліканів, які є будівельним матеріалом для відновлення структури хрящової тканини.
  • Раціон підходить для собак малих порід на всіх стадіях життя.

РЕКОМЕНДУЄМА ДОБА НОРМА

Вага собаки, кг Норма годування, грам/добу
Знижена активність Підвищена активність
1 - 2 15 - 30 30 - 45
2 - 3 30 - 40 45 - 60
3 - 4 40 - 45 60 - 75
4 - 5 45 - 48 75 - 80
5 - 6 48 - 60 80 - 90
6 - 7 60 - 75 90 - 105
7 - 8 75 - 80 105 – 120
8 - 9 80 - 90 120 - 135
9 - 10 90 - 105 135 – 150

Денна норма годування для цуценят від 1,5-3 місяців становить дві добові дози дорослого собаки. Цуценятам 3-6 місячного віку добова норма корму становить 1,5 порції дорослого собаки. Цуценятам від 6-11 місяців рекомендується годувати 1,25 денної норми корму дорослого собаки. Під час вагітності денну норму корму слід збільшувати на 25-50%. Під час лактації надайте вільний доступ до корму.

Кожен собака це яскрава індивідуальність і тому норми вигодовування в кожному окремому випадку відрізнятимуться залежно від сезону, ваги, породи, активності, віку та навколишнього середовища.

Ось чому ми рекомендуємо використовувати цю таблицю як орієнтовну і постійно перевіряти вагу собаки для корекції раціону в міру потреби. Годуйте собаку 2 рази на добу та забезпечте їй постійний доступ до свіжої питної води.

Коли Ви ухвалите рішення змінити корм Вашого собаки з традиційного на корм Оріджен, дуже важливо, щоб цей перехід був поступовим. Для травної системи потрібен час, щоб адаптуватися до багатшого на поживні речовини корму ORIJEN.

Повнорационный сухий корм для собак малих порід всіх стадіях життя з урахуванням різних видів м'яса. Клас корму: Холистик Країна-виробник: Канада Вік собачки: Для всіх вікових груп Порода: Для малих порід
Загальні
Вид корму Сухий корм
Клас корму Холістик
Бренд Orijen
Вік собаки Цуценята та юніори, Дорослі
Порода собаки Мініатюрні (до 4 кг), Малі породи (4-10 кг)
Спеціальна потреба Загального призначення
Основний інгредієнт Індичка
Країна виробник Канада

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду

Мітки: Orijen, Original, Dog, оринж, оріджен, ариджен, оригінал, ориджинал, дог, Small, Breed, смол, смал